Over ons

Welkom op: www.gastronoomsasvangent.nl

Lekker uit eten voor een leuke prijs !!

"De Gastronoom".

 

Beste bezoeker ,

 

De "Gastronoom " is een bedrijf dat sinds 1976 in Sas van Gent gestart is door de Fam van Boven. Het begon met een kleine snackhal aan de Ooststraat 3 die we overnamen van de Fam Coene . In 1985 kwam het naast gelegen pand van de Fam de Pauw er bij , en na een fikse verbouwing begon de groei van "Frietkot" naar het huidige, Restaurant -Lunchroom-Cafetaria .

 

Dat "lekker uit eten" niet altijd duur hoef te zijn kunt U bij ons ontdekken.

Met onze visie "Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs" bereiden we voor U diverse heerlijke gerechten en brengen deze voor een leuke prijs bij U op tafel .

Laat U eens verrassen door onze uitgebreide menukaart met diverse gerechten.

 

 

 

Beste Fiets Liefhebbers,

 

Bent U er op uit met de fiets in zeeland ,dan is het leuk te weten dat "de Gastronoom " gelegen is aan de Maurits Route in Zeeuws-Vlaanderen . U kunt tijdens een rust pauze genieten van een Lunch of Diner , en er is een oplaad mogelijkheid voor de accu van U fiets, zodat Uw fiets daarna ook weer wat energie heeft voor als U de Route wilt vervolgen .En als U met een grotere groep bent is er ook de mogelijkheid om de fietsen op een veilige plaats te stallen .

Kinderfeestje . Ook dat kan bij de Gastronoom ,we hebben leuke kindermaaltijden incl een drankje en natuurlijk het ijsje na niet te vergeten . En dat alles voor een leuke prijs .

 

Lunch buffet voor Groepen.

 

Wilt U een zaken of groeps lunch laten verzorgen ?

Vraag hiervoor info bij een van onze medewerkers van het Gastronoom Team , zij kunnen U uitgebreid informeren over de mogelijkheden en de aantrekkelijke prijzen .

U geniet van U Lunch of Diner in een huiselijke sfeer.

Kortom U bent van Harte Welkom bij "de Gastronoom"